kontakt z Remsport
Koszyk Twój koszyk jest pusty ...
Strona główna » Opinie o sklepie
Urlop 2022

Opinie o sklepie

100%Klientów poleca nasz sklep
4,9Średnia ocena, Ilość opinii 807
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mateusz
  • Data napisania recenzji: 18-03-2017
Jak najbardziej polecam zakupy w Remsport. Bardzo dobry kontakt z Panem Jackiem, który w max 2 minuty rozwiąże każdy problem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bogusław
  • Data napisania recenzji: 15-03-2017
Pełen profesjonalizm. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 14-03-2017
Kolejne świetne zakupy. Bardzo dobre produkty, błyskawiczna przesyłka, świetny kontakt. Profesjonalne doradztwo - gorąco polecam zakupy w tym sklepie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: TOMASZ
  • Data napisania recenzji: 14-03-2017
Witam. Jestem pod wrażeniem szybkości realizacji zamówienia. Rzeczowe informacje i porady kompetentnych osób. idealnie dopracowana strona internetowa sklepu. Polecam z przekonaniem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 13-03-2017
Pełen profesjonalizm. Szybko i fachowo.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sławek
  • Data napisania recenzji: 12-03-2017
Ocena pozytywna. Bardzo duży plus za dobre filmiki instruktażowe. Dobra jakość produktów w dobrej cenie. Łatwa obsługa strony sklepu. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 12-03-2017
Polecam sklep wszystkim !!!Rewelacja ,sprawnie ,szybko i konkretne zakupy.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariusz
  • Data napisania recenzji: 12-03-2017
Szybko załatwione polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Artur
  • Data napisania recenzji: 10-03-2017
Szybko i solidnie. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Arkadiusz
  • Data napisania recenzji: 10-03-2017
Wszystko ok. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Konrad
  • Data napisania recenzji: 10-03-2017
Bardzo szybka dostawa, wszystko OK.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 09-03-2017
Towar zgodny z opisem, ekspresowa wysyłka. Gorąco polecam :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Szymon
  • Data napisania recenzji: 09-03-2017
Bardzo dobry sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Adam
  • Data napisania recenzji: 08-03-2017
Profesjonalnie, rzeczowo, z zaangażowaniem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Robert
  • Data napisania recenzji: 07-03-2017
Niniejszym zawiadamia się wszystkich obywateli z bratnich województw, iż ten oto Przodownik Sprzedaży spełnił swoją obywatelską powinność w stopniu wyśmienitym. Godny reprezentant kolektywu SPRZEDAJĄCYCH miast i wsi. GORĄCO POLECAM
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dariusz
  • Data napisania recenzji: 07-03-2017
Szybko i profesjonalnie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Hanna
  • Data napisania recenzji: 07-03-2017
Super sklep i bardzo fachowy sprzedawca. Nie kupuję w innym sklepie. Jeżeli coś potrzebuje, a nie ma tego na stronie udaje się to załatwić telefonicznie. Polecam bez dwóch zadań
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 06-03-2017
Wszystko na 6tkę !. Tak trzymać!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aleksander
  • Data napisania recenzji: 06-03-2017
Bardzo polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mirosław
  • Data napisania recenzji: 05-03-2017
Świetny kontakt, szybka realizacja i przede wszystkim doskonałe doradztwo.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bogusław
  • Data napisania recenzji: 05-03-2017
Super kontakt i szybkie załatwienie sprawy, bardzo polecam!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alan
  • Data napisania recenzji: 04-03-2017
Naprawdę Spoko
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 02-03-2017
Gorąco polecam wszystkim entuzjastom samodzielnej konserwacji nart. Świetny kontakt, profesjonalne wsparcie i błyskawiczna wysyłka.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 02-03-2017
Dobry kontakt, transakcja szybka i sprawna
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 01-03-2017
na stronie internetowej sklepu jest wiele artykułów, które nie są już dostępne

Niestety im bliżej końca sezonu tym mniej artykułów jest już dostępnych.

Jacek Antonik
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 28-02-2017
szybko,skutecznie, jak zawsze perfekcyjnie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 27-02-2017
wszystko zgodne z opisem i na czas
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 27-02-2017
Bardzo dobra obsługa i specjalistyczne doradztwo
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 27-02-2017
Sklep godny polecenia , szybko sprawnie ,towar zgodny z opisem gorąco polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: wojciech
  • Data napisania recenzji: 27-02-2017
Gorąco polecam zakupy w sklepie REMSPORT. Duży asortyment, atrakcyjne ceny oraz szybka realizacja zamówienia.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Włodzimierz
  • Data napisania recenzji: 27-02-2017
Błyskawiczna dostawa, towar zgodny z opisem
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wacław
  • Data napisania recenzji: 27-02-2017
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, wysoka jakość produktów. Dzięki stronie internetowej sklepu, wsparciu na forum, nawet osoba będąca laikiem w temacie może się szybko zorientować jak sobie poradzić z podstawami serwisu. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wiktor
  • Data napisania recenzji: 26-02-2017
Bardzo dobra, fachowa informacja o towarze, wszystko było szczegółowo wyjaśnione. Zakup przebiegł bez żadnych problemów. Szybka i terminowa dostawa. Polecam ten sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 26-02-2017
super sklep!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Waldemar
  • Data napisania recenzji: 26-02-2017
Polecam. Sprawnie szybko i wszystko w terminach. Tomaszów Lubelski.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: KRZYSZTOF
  • Data napisania recenzji: 26-02-2017
Świetna i super fachowa obsługa. Szybka i sprawna wysyłka.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jaroslaw
  • Data napisania recenzji: 25-02-2017
Bardzo sprawnie, szybko i bez problemòw.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 24-02-2017
wszystko ok, polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wiesław
  • Data napisania recenzji: 24-02-2017
Polecam bardzo. Zawsze szybko i sprawnie, doradztwo na wysokim poziomie. Pozdrawiam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Beniamin
  • Data napisania recenzji: 23-02-2017
Bardzo szybka wysyłka. Towar bardzo dobrej jakości. Cenny i pomocny komentaż dotyczący asortymentu.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mirosław
  • Data napisania recenzji: 23-02-2017
Bardzo duża ilość kategorii asortymentowych jak i szeroki wybór w każdej z nich. Bardzo cenne porady tekstowe i rewelacyjnie proste i pomocne filmy instruktażowe. Małą wadą--- małe braki w tańszych produktach / mniej znanych firm / o identycznym działaniu i niekoniecznie mistrzowskich oczekiwaniach. W porównaniu ze sklepami dużych sieci I. G. czy D. na b. duży plus -przepaść cenowa i asortymentowa , a mniejsze --to już lata świetlne.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Artur
  • Data napisania recenzji: 23-02-2017
Fachowa porada .Masz pytanie dzwonisz i masz odpowiedź!Polecam .Nie ma problemu tez z wymiana sprzętu.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 23-02-2017
szybko, sprawnie, zgodnie z zamówieniem
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Adam
  • Data napisania recenzji: 21-02-2017
Jestem bardzo zadowolony.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Konrad
  • Data napisania recenzji: 21-02-2017
Super szybka dostawa. Dobre zaopatrzenie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Michał
  • Data napisania recenzji: 20-02-2017
Fachowa obsługa, polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Michał
  • Data napisania recenzji: 20-02-2017
Fachowa pomoc, polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: jacek
  • Data napisania recenzji: 20-02-2017
szybka realizacja zamówionego towaru.Zdecydowanie polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marek
  • Data napisania recenzji: 20-02-2017
zakupy odbyły sie bez problemów potrzebny towar był dostępny
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: TWI
  • Data napisania recenzji: 20-02-2017
zawsze sprawnie i fachowo, jeżeli czegoś brak w danym terminie zawsze doradzą najlepszy możliwy zamiennik
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Informujemy, iż w celu realizacji usług dostępnych w naszym sklepie, optymalizacji jego treści, dostosowania sklepu do Państwa indywidualnych potrzeb oraz personalizacji wyświetlanych reklam w ramach zewnętrznych sieci remarketingowych korzystamy z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach końcowych użytkowników. Pliki cookies można kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dalsze korzystanie z naszego sklepu internetowego, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje stosowanie plików cookies. Więcej informacji zawartych jest w polityce prywatności sklepu.”
Nie pokazuj więcej tego komunikatu