kontakt z Remsport
Koszyk Twój koszyk jest pusty ...
Strona główna » Opinie o sklepie
Urlop 2022

Opinie o sklepie

100%Klientów poleca nasz sklep
4,9Średnia ocena, Ilość opinii 807
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 20-02-2017
Jedyny "minus" i zarazem "plus", to duży wybór asortymentu, że nie wiadomo na co się zdecydować. :-) POLECAM
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Karolina
  • Data napisania recenzji: 20-02-2017
Polecam sklep, ja jestem bardzo zadowolona.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Przemysław
  • Data napisania recenzji: 18-02-2017
Zostałem obsłużony szybko, sprawnie, profesjonalnie i z wyrozumiałością :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kazimierz
  • Data napisania recenzji: 18-02-2017
Wszystko Ok. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kamil
  • Data napisania recenzji: 18-02-2017
polecam sklep w 100% ceny mogły by być deko niższe bo przedmioty które zamawiałem dało się znaleźć taniej lecz to że tu mogłem wszystko dostać w jednym sklepie przeważyło bez wątpienia szeroki wybór artykułów jest największym plusem tego sklepu polecam!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mirosław
  • Data napisania recenzji: 18-02-2017
Super sklep,polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 18-02-2017
Polecam sklep, dobry kontakt i fachowa obsługa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Witold
  • Data napisania recenzji: 18-02-2017
Sklep na plus Na pewno tu jeszcze wrócę
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariusz Mróz
  • Data napisania recenzji: 18-02-2017
Duży wybór, jeszcze większa fachowość i chęć poświęcenia czasu na instrukcje.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wacław
  • Data napisania recenzji: 17-02-2017
Polecam zakupy, towar zgodny z opisem, szybka wysyłka
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Janusz
  • Data napisania recenzji: 17-02-2017
Świetny kontakt. Szybka realizacja zamówienia. Gorąco polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariusz
  • Data napisania recenzji: 16-02-2017
Profesjonalna porada telefoniczna przed zakupem, szybka wysyłka. poleca.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jacek
  • Data napisania recenzji: 16-02-2017
super , polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ANDRZEJ
  • Data napisania recenzji: 15-02-2017
Oczywiście jestem miło zaskoczony z zakupów w sklepie. Bardzo dobry kontakt e-mail jak i telefoniczny. Ceny bardzo dobre. Towar na najwyższym poziomie. Polecam zakupy w sklepie Remsport. Panie Jacku wielkie brawa dla Pana sklepu jak i za porady. Sklep leci do ulubionych.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Adam
  • Data napisania recenzji: 15-02-2017
Wszystko OK. Bardzo dobry kontakt z Właścicielem. Bezproblemowa wymiana na inny model ostrzałki. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena
  • Data napisania recenzji: 14-02-2017
pełen profesjonalizm, doradztwo - zdecydowanie polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 14-02-2017
Wszystko jak należy. Pełny profesjonalizm Sprzedawcy. Pozdrawiam Pana Jacka - nie jeden blog i porady na temat serwisu nart czytałem na stronie sklepu jak i na forum narciarskim skiforum.pl Znakomite artykuły Marcin Rozmus (LudwiczekR - skiforum.pl)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tadeusz
  • Data napisania recenzji: 14-02-2017
Polecam Remsport
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 14-02-2017
Gorąco polecam zakupy w Remsport! Duży wybór dobrych jakościowo produktów, dobry kontakt ze sprzedającym, fachowe doradztwo, krótki czas realizacji, solidne pakowanie. Bardzo przyjemne zakupy, czuć że po drugiej stronie jest człowiek któremu zależy na zapewnieniu wysokiej jakości obsługi i rozwiązaniu problemów jeśli takowe się pojawią.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marek
  • Data napisania recenzji: 13-02-2017
Miła i fachowa obsługa. Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Gorąco polecam :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Artur
  • Data napisania recenzji: 13-02-2017
Szybko i sprawnie, polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ireneusz
  • Data napisania recenzji: 13-02-2017
Najważniejsze: cena zakupionej ostrzałki znacznie niższa niż gdziekolwiek indziej. Kolejna istotna sprawa - czas dostawy JEDEN dzień roboczy - ważne dla kogoś kto wyjeżdża na narty i w ostatniej chwili potrzebuje coś kupić.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Łukasz
  • Data napisania recenzji: 13-02-2017
Super kontakt, pełny profesjonalizm
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bogdań Radoń
  • Data napisania recenzji: 12-02-2017
OCENIAM NA +4. Nie udzielono mi rabatu lecz obsługa profesjonalna.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jerzy
  • Data napisania recenzji: 12-02-2017
Zamówiony towar zawszę otrzymuję terminowo i z godnie z zamówieniem. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Robert
  • Data napisania recenzji: 11-02-2017
:):):):):)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 11-02-2017
Polecam wszystkim profesjonalna obsługa
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 10-02-2017
Fajne doradztwo i bardzo profesjonalne . bardzo wysoka znajomość towarów
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marian
  • Data napisania recenzji: 10-02-2017
Bardzo miły,fachowy kontakt z ekspertem.Zakupy zgodne z zamówieniem.Szybko i na czas.Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 10-02-2017
Pełen profesjonalizm!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 09-02-2017
Polecam Remsport ze względu na fachowość i profesjonalne podejście do klienta.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Janusz
  • Data napisania recenzji: 09-02-2017
Szybka realizacja
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dariusz
  • Data napisania recenzji: 08-02-2017
Bardzo porządny sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 08-02-2017
Szybko i sprawnie. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Zbigniew
  • Data napisania recenzji: 06-02-2017
Profesjonalna obsługa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Arek
  • Data napisania recenzji: 06-02-2017
polecam, profesjonalne podejście, dobry kontakt oraz szybka realizacja zamówień,
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariusz
  • Data napisania recenzji: 06-02-2017
Bardzo dobry kontakt, serdecznie polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Arkadiusz
  • Data napisania recenzji: 06-02-2017
wszystko ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tadeusz
  • Data napisania recenzji: 05-02-2017
Polecam sklep RemSport
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tadeusz
  • Data napisania recenzji: 05-02-2017
Polecam Remsport. Uczciwie i rzetelnie prowadzą sprzedaż.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bogusław
  • Data napisania recenzji: 04-02-2017
Fachowa obsługa,towary wysokiej jakości, b. dobry kontakt. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grzegorz
  • Data napisania recenzji: 04-02-2017
Zamówienie dotarło wg ustaleń w nienaruszonym stanie. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 03-02-2017
Może przydały by się dokładniejsze opisy warunków stosowania smarów do nart biegowych, szczególnie na trzymanie. Poza tym wszystko OK.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Michał
  • Data napisania recenzji: 03-02-2017
Bardzo szybka przesylka. Wszystko ok.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariusz
  • Data napisania recenzji: 03-02-2017
Ocena obslugi klienta super !
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Daniel
  • Data napisania recenzji: 02-02-2017
Profesjonalne podejście do klienta .Błyskawiczna wysyłka .Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 02-02-2017
Kupowałem ostrzałkę do nart i pilniki. Bardzo dobry kontakt z przedstawicielami firmy i możliwość uzyskania doradztwa o każdej porze dnia (i nocy!). Planuję kolejne zakupy.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 02-02-2017
He, he, he, - ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Janusz
  • Data napisania recenzji: 01-02-2017
Sklep zorientowany w potrzebach i oczekiwaniach klientów. Problemy i wątpliwości można sensownie omówić telefonicznie i zweryfikować zasadność zakupu.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Roman
  • Data napisania recenzji: 31-01-2017
Powiem szczerze, że jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Nie dość, że tranzakcja w każdym aspekcie przebiegła bez zastrzeżeń, to jeszcze na moim koncie pojawiła się kwota upustu o którym nie wiedziałem. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Informujemy, iż w celu realizacji usług dostępnych w naszym sklepie, optymalizacji jego treści, dostosowania sklepu do Państwa indywidualnych potrzeb oraz personalizacji wyświetlanych reklam w ramach zewnętrznych sieci remarketingowych korzystamy z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach końcowych użytkowników. Pliki cookies można kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dalsze korzystanie z naszego sklepu internetowego, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje stosowanie plików cookies. Więcej informacji zawartych jest w polityce prywatności sklepu.”
Nie pokazuj więcej tego komunikatu