kontakt z Remsport
Koszyk Twój koszyk jest pusty ...
Strona główna1 » Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 19-03-2019
Wszystko, jak zwykle, w najlepszym porządku.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jarosław
  • Data napisania recenzji: 14-03-2019
..........
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marek
  • Data napisania recenzji: 11-03-2019
super polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Artur
  • Data napisania recenzji: 09-03-2019
Pełen profesjonalizm w obsłudze i doradztwie. Bardzo duży wybierz Szybka realizacji. Polecam bardzo
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wiesław
  • Data napisania recenzji: 06-03-2019
OK Satysfakcja 100%
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Adam
  • Data napisania recenzji: 27-02-2019
Produkty są dobre gatunkowo i przy okazji otrzymuje się fachowe porady.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Waldemar
  • Data napisania recenzji: 22-02-2019
Profesjonalny sklep i obsługa,kupisz wszystko co potrzebujesz.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mirosław
  • Data napisania recenzji: 20-02-2019
Zakupy przebiegły bez zastrzeżeń. bardzo przydatne dla mnie są filmy instruktażowe produkowane przez sprzedających. Polecam ten sklep!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 20-02-2019
Sprawnie, szybko i bez uwag. Śmiało można polecić ten sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 18-02-2019
Bardzo szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem, dziękuję - Marcin
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Łukasz RC
  • Data napisania recenzji: 15-02-2019
Zamówienie bardzo szybko zrealizowane, wielke dzięki dla zarządzających sklepem Zamawiałem Stojak biegowy GEBEK do smarownia nart, bardzo udany sprzęt, sprawdzony, co najwazniejsze mieści się do bagaznika, można zabierac ze sobą.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bogusław
  • Data napisania recenzji: 13-02-2019
Przed zakupem skontaktowałem się z panem Jackiem Antonikiem i skonsultowałem zamówienie korzystając z jego porad.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 09-02-2019
Bardzo dobry sklep. Jestem stałym klientem. Nie wszystkie produkty pod względem skuteczności pracy spełniły moje wysokie wymagania - może jest to ich specyfika no i szukałem najtańszych.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Klm
  • Data napisania recenzji: 09-02-2019
Swietny sklep. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Hubert
  • Data napisania recenzji: 08-02-2019
Świetny kontakt, ekspresowa wysyłka! Polecam!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 07-02-2019
jestem pod wrażeniem terminu realizacji. Super!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Szymon
  • Data napisania recenzji: 07-02-2019
Bardzo polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 05-02-2019
Kolejne zakupy i znów wszystko 100% OK
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Konrad
  • Data napisania recenzji: 05-02-2019
Wszystko w jak najlepszym porządku. Szybka wysyłka, dobre ceny.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 04-02-2019
super , wszystko ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: DyzioSki
  • Data napisania recenzji: 03-02-2019
Duży wybór produktów do serwisu narciarskiego i snowboardowego, ekspresowa wysyłka. Wzór do naśladowania przez inne podobne sklepy :) Pozdrawiam i polecam :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: JACEK
  • Data napisania recenzji: 02-02-2019
Świetny kontakt i fachowe porady
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 31-01-2019
zawsze kupuję w tym sklepie dlatego że są dobrami fachowcami i kochają narty
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 31-01-2019
Polecam bardzo.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 29-01-2019
Wszystko super! Jestem zadowolony.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: KRZYSZTOF
  • Data napisania recenzji: 26-01-2019
Polecam , rewelacyjna i super fachowa obsługa i doradztwo.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Waclaw
  • Data napisania recenzji: 25-01-2019
z góry Dziekuje szybka otrzymalem paczka
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 25-01-2019
Super sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 25-01-2019
Super sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 21-01-2019
Profesjonalne i miłe doradztwo.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: jakub
  • Data napisania recenzji: 20-01-2019
Polecam Każdemu!! Fachowe doradztwo, ceny Bardzo konkurencyjne i zamówienie zrealizowane z prędkością błyskawicy. Na pewno tu wrócę!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Stanisław
  • Data napisania recenzji: 17-01-2019
nie ma zastrzeżeń, polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wojciech
  • Data napisania recenzji: 17-01-2019
Kolejne udane zakupy. Szukając smarów i akcesoriów narciarskich, zawsze zaczynam od sklepu Remsport. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: henryk
  • Data napisania recenzji: 17-01-2019
profesjonalne doradztwo !!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ireneusz
  • Data napisania recenzji: 16-01-2019
Szybka realizacja , b. dobry kontakt. Bardzo dobra informacja o produktach
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wojciech
  • Data napisania recenzji: 15-01-2019
Zwyczajowo pełen profesjonalizm, a z mojej strony pełna satysfakcja.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jan
  • Data napisania recenzji: 14-01-2019
Zakupy oceniam pozytywnie ,profesjonalna obsługa , miły Pan Jacek w rozmowach . Polecam zakupy . Pozdrawiam Jan
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jan
  • Data napisania recenzji: 14-01-2019
Sprzedawca jest profesjonalistotna , doradzi w zakupie danego produktu oraz jest miłym facetem .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jacek
  • Data napisania recenzji: 07-01-2019
Robię w tym sklepie zakupy wiele lat. Jestem bardzo zadowolony z obslugi, szybkości realizacji zamówień oraz fachowej pomocy.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Janusz
  • Data napisania recenzji: 29-12-2018
Obsługa bez zarzutu, asortyment bardzo b0gaty, polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: dariusz
  • Data napisania recenzji: 27-12-2018
Bardzo szybka wysyłka wszystko zgodne z opisem POLECAM
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 21-12-2018
Wszystko ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sławek
  • Data napisania recenzji: 21-12-2018
Bardzo dobry kontakt z obsługą/właścicielem. Reszta na takim samym pozytywnym poziomie. Znają się na tym czym handlują !!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wiktor
  • Data napisania recenzji: 20-12-2018
Nie pierwszy raz i zawsze super
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grzegorz
  • Data napisania recenzji: 19-12-2018
brak mozliwości płacenia blikiem i problemy przy płatności przelewem a to dla mnie podstawa dlatego niższa ocena obsługi tzn.strony sklepu
Odpowiedź sklepu:
Panie Grzegorzu chyba Pan nie zauważył, ale w każdej z trzech płatności online, które udostępniam w sklepie jest możliwość zapłacenia poprzez BLIK, warunek trzeba z niej skorzystać, a Pan wybrał zwykłą opcję zapłacenia poprzez przelew.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 15-12-2018
Z całym przekonaniem polecam sklep Remsport.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Janusz
  • Data napisania recenzji: 12-12-2018
..jak zawsze,szybko i sprawnie!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 10-12-2018
jak zwykle wszystko ok , polecam sklep, wszystkie towary zakupione zawsze spełniają moje oczekiwania. Pozdrawiam .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 04-12-2018
Pełna i przejrzysta informacja nt. sprzedawanych produktów. Dbałość o klienta ,szybka przesyłka po kupnie. Możliwość wyboru rodzaju przesyłki.POLECAM wszystkim.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Michał
  • Data napisania recenzji: 03-12-2018
swietnej jakosci produkty, dobra cena, szybka realizacja
Klient poleca zakupy w naszym sklepie