kontakt z Remsport
Koszyk Twój koszyk jest pusty ...
» Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 20-11-2017
Dobry fachowy sklep z fajnymi filmikami pomocnymi w renowacji ślizgów - Polecam! - jeszcze skorzystam - Pozdrawiam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Leszek
  • Data napisania recenzji: 19-11-2017
Szybko, solidnie, Kontakt telefoniczny na wysokim poziomie. Satysfakcja gwarantowana!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Pawel
  • Data napisania recenzji: 19-11-2017
Polecam obsługa pełen profesjonalizm
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 17-11-2017
Wszystko profesjonalnie!. Błyskawiczna dostawa!. POLECAM!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ROBERT
  • Data napisania recenzji: 16-11-2017
Polecam ten sklep :-)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Michał
  • Data napisania recenzji: 14-11-2017
100% profesjonalizmu i zaangażowania. Doskonała znajomość tematyki narciarstwa. POLECAM
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Artur
  • Data napisania recenzji: 12-11-2017
Polecam. Dobre ceny, szybka wysyłka.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dusan
  • Data napisania recenzji: 04-11-2017
barzo dobry sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 27-10-2017
Super kontakt, zabezpieczenie towaru pierwsza klasa, wysyłka szybka.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bogusław
  • Data napisania recenzji: 26-10-2017
Sprzedawca pomocny i elastyczny przy zamowieniach specjalnych. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jola
  • Data napisania recenzji: 25-10-2017
Profesjonalizm !polecam !
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Czesława
  • Data napisania recenzji: 25-10-2017
Szybka realizacja zamówienia , polecam sprzedawcę m
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wojciech
  • Data napisania recenzji: 23-10-2017
Regularnie korzystam, więc polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Michał
  • Data napisania recenzji: 21-10-2017
Gorąco polecam. Profesjonalni pod każdym względem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Justyna
  • Data napisania recenzji: 19-10-2017
Szybko sprawnie i wygodnie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 10-10-2017
Szybko i profesjonalnie. Będę wracał:)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Damian
  • Data napisania recenzji: 07-10-2017
Pełna profesjonalna obsługa
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Błażej
  • Data napisania recenzji: 23-09-2017
Transakcja przebiegła wzorowo. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 21-09-2017
Rewelacja. Błyskawiczna transakcja i realizacja. Moje zamówienie wysłane było tego samego dnia, kiedy je złożyłem, a przesyłkę z paczkomatu wyjąłem następnego dnia. Mam dość wysokie oczekiwania dotyczące zakupów w necie, ale tutaj chyba pierwszy raz mi się zdarzyło, żeby sklep internetowy przekroczył moje oczekiwania i tak pozytywnie mnie zaskoczył. I nie mam w zwyczaju, ani czasu pisać opinii, ale tym razem nie mogłem się oprzeć :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 14-09-2017
Sympatyczny i pomocny sprzedawca, transakcja przeprowadzona profesjonalnie i terminowo, polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 07-09-2017
szybko, sprawnie, bez zastrzeżeń :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maciej
  • Data napisania recenzji: 28-08-2017
Polecam tego sprzedawcę. Bardzo dobry kontakt z klientem i produkty dobrej jakości.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ANDRZEJ
  • Data napisania recenzji: 18-07-2017
super obsługa
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Urszula
  • Data napisania recenzji: 10-07-2017
Super miły pan szybka wysyłka i dobre ceny.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Michal
  • Data napisania recenzji: 15-06-2017
Bardzo szybka wysyłka. Wszystko poszło bardzo sprawnie. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Zbigniew
  • Data napisania recenzji: 24-05-2017
Szeroki asortyment, częste promocje, szybka i fachowa obsługa. Stale się tu zaopatruję i polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dorota
  • Data napisania recenzji: 19-05-2017
Świetna obsługa i szybka wysyłka
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Michał
  • Data napisania recenzji: 17-05-2017
Bardzo dobry sklep. Polecam i bede kupował
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bogdan
  • Data napisania recenzji: 27-04-2017
Zakupy w sklepie Remsport to czysta przyjemnosc.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ireneusz
  • Data napisania recenzji: 21-04-2017
Jakość obsługi, czas realizacji zamówienia w pełni spełnia moje oczekiwania.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jacek
  • Data napisania recenzji: 18-04-2017
Wszystko tak jak należy
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 18-04-2017
wszystko OK:)))
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Michał
  • Data napisania recenzji: 11-04-2017
Wszystko na 5+ ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Witold
  • Data napisania recenzji: 10-04-2017
Ciut drożej niż u konkurencji, ale duży wybór towarów (praktycznie wszystko do serwisowania sprzętu zimowego w jednym miejscu). Bardzo dobre opisy produktów. Dużo sensownych porad w sprawach serwisowych. Ogólnie polecam ten sklep, głównie za świetne zaopatrzenie i sensowne porady. Szybka dostawa zamówienia. Warto.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 10-04-2017
Bardzo szybko zrealizowana transakcja. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 08-04-2017
Profesjonalna pomoc w doborze sprzętu do serwisu deski, gorąco POLECAM!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 05-04-2017
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wiesław
  • Data napisania recenzji: 03-04-2017
Jeśli chcesz kupić rzeczy możesz kupic wszędzie. Jeśli chcesz kupić mądrze i do tego sprawdzić, zweryfikowac swoją wiedzę lub uzyskac rzetelą inforrację czy poradę POLECAM. Właściciel sklepu kompetentny profesjonalny i życzliwy. Życzę sobie tylko takich sklepów.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Robert
  • Data napisania recenzji: 01-04-2017
Szybka dostawa dobry kontakt. OK
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jarosław
  • Data napisania recenzji: 31-03-2017
Polecam:-) udane zakupy
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Remigiusz
  • Data napisania recenzji: 24-03-2017
Dobra obsługa,polecę znajomym.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 24-03-2017
Szeroki asortyment i ekspresowa wysyłka. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 22-03-2017
Świetna obsługa i doradztwo. Duży asortyment produktów. Zakupy tu - to przyjemność.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Lidia
  • Data napisania recenzji: 20-03-2017
Bardzo przejrzysta strona internetowa. Duża ilość filtrów, które ułatwiały poszukiwanie produktu. Bardzo szeroka oferta. Dodatkowy plus za komunikację - dokładnie wiedziałam co dzieje się z moim zamówieniem i kiedy je otrzymam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dariusz
  • Data napisania recenzji: 20-03-2017
Zakupy w tym sklepie to sama przyjemność. Obsługa zawsze służy pomocą. Polecam wszystkim.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mateusz
  • Data napisania recenzji: 18-03-2017
Jak najbardziej polecam zakupy w Remsport. Bardzo dobry kontakt z Panem Jackiem, który w max 2 minuty rozwiąże każdy problem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bogusław
  • Data napisania recenzji: 15-03-2017
Pełen profesjonalizm. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 14-03-2017
Kolejne świetne zakupy. Bardzo dobre produkty, błyskawiczna przesyłka, świetny kontakt. Profesjonalne doradztwo - gorąco polecam zakupy w tym sklepie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: TOMASZ
  • Data napisania recenzji: 14-03-2017
Witam. Jestem pod wrażeniem szybkości realizacji zamówienia. Rzeczowe informacje i porady kompetentnych osób. idealnie dopracowana strona internetowa sklepu. Polecam z przekonaniem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 13-03-2017
Pełen profesjonalizm. Szybko i fachowo.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie