kontakt z Remsport
Koszyk Twój koszyk jest pusty ...
Strona główna1 » Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariusz
  • Data napisania recenzji: 02-08-2018
Szybko, sprawnie i dlatego tutaj wrócę
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 15-05-2018
Polecam wszystkim
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marek
  • Data napisania recenzji: 11-05-2018
Dobra cena i produkt sam w sobie. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sławomir
  • Data napisania recenzji: 26-04-2018
Fajny kontakt i porady w gratisie - polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: MACOR70
  • Data napisania recenzji: 25-04-2018
SZYBKO I NA TEMAT :-)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 18-04-2018
Profesjonalnie i szybko. Właściciel oddzwania przy każdej nieudanej próbie połączenia. Rzadko spotykana dbałość o klienta.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sebastian
  • Data napisania recenzji: 12-04-2018
Personel życzliwy i pomocny - polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Waclaw
  • Data napisania recenzji: 10-04-2018
Bardzo Dobrze
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 02-04-2018
Wszystko na czas, SUPER
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marek
  • Data napisania recenzji: 24-03-2018
Profesjonalna obsługa klienta, na bardzo wysokim poziomie - polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jacek
  • Data napisania recenzji: 23-03-2018
Miło, szybko i solidnie,
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Adam
  • Data napisania recenzji: 22-03-2018
Pomimo wystąpienia pewnego nieporozumienia, właściciel sklepu NATYCHMIAST POZYTYWNIE wyprostował całą sprawę.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jacek
  • Data napisania recenzji: 20-03-2018
Szybko,sprawnie.Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 18-03-2018
Pomimo problemów zdrowotnych prowadzącego sklep wszystko OK. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 17-03-2018
Zakupy przebiegły b. sprawnie. Moja prośba o szybką dostawę spełniona. Ujęło mnie, że osoba, z którą rozmawiałem (mężczyzna - niestety nie mam przy sobie personaliów) oddzwonił bodaj z nart na lodowcu w Austrii - dziękuję. Gdy się tak traktuje klienta, na pewno jeszcze zajrzy do sklepu ( to o mnie :) )
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jacek
  • Data napisania recenzji: 16-03-2018
Jestem bardzo zadowolony z profesjonalnego podejscia wlascicieli sklepu do mnie, jako klienta. Bardzo elastycznie i natychmiast przychylili sie do mojej prosby zmiany adresu dostawy zamowionych przeze mnie produktow. Sympatyczna i rzeczowa wymiana mailowa oraz osobista rozmowa telefoniczna z Panem Jackiem -wlascicielem sklepu, utwierdzila mnie w przekonaniu, ze na "REMSPORCIE" mozna polegac. Zycze im dalszego rozwoju i wspanialej prosperity na przyszlosc i serdecznie pozdrawiam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ireneusz
  • Data napisania recenzji: 15-03-2018
Oczywiście polecam, zamówione rzeczy otrzymałem w dwa dni. Miły kontakt mailowy.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: JACEK
  • Data napisania recenzji: 15-03-2018
Dobry kontakt ze sprzedawcą, dbałość o klienta, asortyment o świetnej jakości - to cechuje ten sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: slawomir
  • Data napisania recenzji: 15-03-2018
specjalistyczny sklep godnuy polecenia
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 14-03-2018
qazwsxedcr
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jan
  • Data napisania recenzji: 13-03-2018
Bardzo dobra i szybka obsługa, dwie nieścisłości które wynikły podczas zamówienia zostały rozwiązane w krótkich i miłych rozmowach telefonicznej :) Zdecydowanie polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wiesław
  • Data napisania recenzji: 12-03-2018
Sprawnie, kompetentnie, z odpowiednio wcześniej podaną informacją o możliwym opóźnieniu i jego przyczynach, choć i tak sprzęt dotarł w akceptowalnym czasie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grzegorz
  • Data napisania recenzji: 11-03-2018
Narya jedzie jak po masle. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ireneusz
  • Data napisania recenzji: 10-03-2018
Zamówione przedmioty otrzymałem już po dwóch dniach
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jacek
  • Data napisania recenzji: 09-03-2018
Bardzo dobry sklep i obsługa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maciej
  • Data napisania recenzji: 08-03-2018
Polecam sklep. Szeroki asortyment i szybka dostawa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dariusz
  • Data napisania recenzji: 08-03-2018
Godny polecenia pod katem towaru, kontaktu i porady.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Leon
  • Data napisania recenzji: 08-03-2018
bardzo dobry kontakt z klientem,dobre rady
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mieczysław
  • Data napisania recenzji: 08-03-2018
Polecam pełen profesionalizm
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 06-03-2018
Jestem bardzo zadowolona.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: MARIUSZ
  • Data napisania recenzji: 05-03-2018
Bardzo pomocny kontakt, szybka dostawa, towar zgodny z opisem. Polecam sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariusz
  • Data napisania recenzji: 05-03-2018
Poleca. Towar zgodny z opisem. Szybka realizacja.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 05-03-2018
Profesjonalna sklep. Bardzo dobry kontakt, duży asortyment narzędzi. Polecam w 100%
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Michał
  • Data napisania recenzji: 03-03-2018
błyskawiczna wysyłka
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sławomir
  • Data napisania recenzji: 03-03-2018
super polecam!!!!!!!!!!!!!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bernardyna
  • Data napisania recenzji: 27-02-2018
Dziękuję i polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 27-02-2018
Spoko. OK !
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 27-02-2018
Bardzo szybka dostawa :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 26-02-2018
pozytywny, polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 26-02-2018
Szybka dostawa zgodna z zamowieniem i swietny kontakt ze sprzedawca + profesjonalne porady. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sławomir
  • Data napisania recenzji: 26-02-2018
Szeroki zakres profesjonalnego asortymentu oraz fachowe doradztwo. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Błażej
  • Data napisania recenzji: 23-02-2018
Super zakupy
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jerzy
  • Data napisania recenzji: 23-02-2018
Polecam ten sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Zdzisław
  • Data napisania recenzji: 22-02-2018
Jak dla mnie - początkującego "młodego serwisanta" ( 52 l. :) bardzo dobry sklep , dużo informacji w obu serwisach Pana Jacka Antoniaka: w sklepie + http://www.nartyserwis.pl/ z opisami smarowania itd. Można dopieścić trochę opisy np. przy Smar serwisowy CH8X Red 180g SWIX, zakładka "sposób użycia" : fajne opisy i zdjęcia ( nie znalazłem tego u innych ) ale brakuje na końcu cyklinowania i szczotkowania końcowego. Można by też podlinkować artykuły o smarowaniu z nartyserwis.pl.
Odpowiedź sklepu:
Dziękuję Panie Zdzisławie, nad opisami jeszcze pracuję, myślę, że na następny sezon będzie już wszystko "dopieszczone" na maksa, będą nowe opisy, nowe filmiki instruktażowe z cyklu "zrób to sam" oraz informacyjne. Także zapraszam w przyszłości.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grzegorz
  • Data napisania recenzji: 21-02-2018
Produkt na stronie widnieje jako dostępny. Od sprzedawcy otrzymuje wiadomość że czeka na towar od dostawcy. Chyba jakiś błąd na stronie. Towar dostarczony w ciągu 5 dni więc zgodnie z umową. Jednak w dzisiejszych czasach 5 dni to trochę długo :(
Odpowiedź sklepu:
Panie Grzegorzu na karcie produktu obok pozycji "Dostępność" jest zawsze stosowna informacja, w Pana przypadku to żelazko francuskiej firmy VOLA było produktem na zamówienie, adnotacja "Na zamówienie - zadzwoń" z czasem wysyłki 5 dni, więc wszystko się zgadza. Niestety mam tak ogromny asortyment, że na koniec sezonu nie jestem w stanie trzymać w magazynie odpowiednią ilość, stąd wiele produktów jest na zamówienie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 20-02-2018
przydałoby sie więcej informacji jak stosować dane smary ew. odnośnik w linku do np. filmiku jak stosować dany smar
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 19-02-2018
Super sprzedawca, bardzo szybka realizacja zamówienia
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 19-02-2018
Zakupy w Remsport to czysta przyjemność. Byłem na bieżąco informowany o statusie zmówienia, a ono samo zostało zrealizowane błyskawicznie i bezproblemowo. Polecam serdecznie sklep Remsport.pl
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mirosław
  • Data napisania recenzji: 19-02-2018
Dobrze zaopatrzony sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 19-02-2018
Gotowość udzielenia fachowej porady bardzo mi się podoba. Skorzystałem i mam zamiar jeszcze skorzystać
Klient poleca zakupy w naszym sklepie