kontakt z Remsport
Koszyk Twój koszyk jest pusty ...
Strona główna » Opinie o sklepie
Urlop 2022

Opinie o sklepie

100%Klientów poleca nasz sklep
4,9Średnia ocena, Ilość opinii 807
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maciej
  • Data napisania recenzji: 18-01-2018
pełna i profesjonalna obsługa w każdym temacie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: mariusz
  • Data napisania recenzji: 18-01-2018
Produkty dobrej klasy zgodne z opisem. Milo, że można kupić na sztuki. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jerzy
  • Data napisania recenzji: 18-01-2018
Szybka i profesjonalna obsługa
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 16-01-2018
Sklep godny polecenia, transakcja przebiegła pomyślnie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: grzes
  • Data napisania recenzji: 16-01-2018
Wszystko OK
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wiesław
  • Data napisania recenzji: 16-01-2018
Jestem bardzo zadowolony z zakupów w Remsporcie a najbardziej ze stołu serwisowego który polecił mi pan Jacek. Wszystkie produkty spełniają moje oczekiwania i z czystym sumieniem polecam ten sklep.Pozdrawiam Wiesławh
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 16-01-2018
Obsługa na wysokim poziomie ,a produkty w 100% spełniają moje oczekiwanie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grzegorz
  • Data napisania recenzji: 15-01-2018
Polecam zakupy w tym sklepie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ROBERT
  • Data napisania recenzji: 15-01-2018
Bardzo dobry kontakt telefoniczny. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 14-01-2018
Wszystko ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Leszek
  • Data napisania recenzji: 14-01-2018
wszystko super
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sebastian
  • Data napisania recenzji: 14-01-2018
Super sklep z fachowym doradztwem i miłą obsługą. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 11-01-2018
Wszystkie produkty zgodnie z zamówieniem, dobry kontakt polecam ten sklep .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Robert
  • Data napisania recenzji: 11-01-2018
Po raz kolejny dokonałem zakupów w tym sklepie i szczerze polecam. Szybka przesyłka i wszystko zgodne z zamówieniem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Szymon
  • Data napisania recenzji: 10-01-2018
Szybka i sprawna realizacja zamówienia. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Robert
  • Data napisania recenzji: 10-01-2018
bardzo dobry kontakt,bardzo dobrze zapakowana paczka,Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bernard
  • Data napisania recenzji: 09-01-2018
Wszystko OK. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 07-01-2018
Wszystko ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: zadowolona!
  • Data napisania recenzji: 04-01-2018
Bardzo miła i sprawna obsługa, Pan z chęcią doradził w sprawie interesujących mnie produktów. Przesyłka ekspresowa, mimo, że termin przedświąteczny już drugiego dnia od złożenia zamówienia była u mnie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 02-01-2018
Szybko, sprawnie i na temat.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: tomasz
  • Data napisania recenzji: 28-12-2017
............
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wojciech
  • Data napisania recenzji: 28-12-2017
Zakup zgodnie z ofertą. Szybka wysyłka.Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maciej
  • Data napisania recenzji: 27-12-2017
Towar zgodny z zamówieniem wszystko OK
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ROBERT
  • Data napisania recenzji: 23-12-2017
Pierwszy zakup za udany, polecam ten sklep!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 21-12-2017
Szybko, tanio, sprawnie. Jestem bardzo zadowolony z jakości usług. Polecam innym☺
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena4,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tadeusz
  • Data napisania recenzji: 20-12-2017
jestem zadowolony
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 19-12-2017
Profesjonalna i szybka obsługa. Pan Jacek nie szczędzi czasu i chętnie rozmawia i doradza. Polecam z czystym sumieniem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mirosław
  • Data napisania recenzji: 19-12-2017
Wszystko bardzo ok.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 18-12-2017
Bardzo pomocna obsługa. Dobry kontakt
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,3
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 16-12-2017
Proces zakupu przebiegł sprawnie, towar po dwóch dniach od zamówienia był już u mnie. Natomiast niezbyt zadowolony jestem ze sposobu doręczenia. Nie rozumiem czym się różni dostawa InPost "paczkomat" podana w opcjach dostawy w cenie 9 zł, od dostawy InPost kurierem (za 11 zł). Myślę, że to powinno jasno być opisane na stronie sklepu. Zamówiłem towar kurierem, a i tak musiałem ok 1,5 km iść przez centrum miasta do paczkomatu, gdzie znalazła się przesyłka. Produkty fabrycznie nowe, zgodne z zamówieniem, natomiast ich jakości nie oceniam, bo jeszcze nie miałem okazji z nich korzystać. Zmywacz Wax Remover HC3 250ml TOKO w sprayu sporo droższy niż widziałem na koniec ubiegłego sezonu. Trochę ciężko mi uwierzyć, że producent tak znacznie nagle podniósł ceny - kosztował (w innym sklepie) 39,90, teraz 49,90 zł - w dodatku frank szwajcarski jest tańszy niż przed rokiem. Pomimo powyższych uwag, ogólnie zakupy w sklepie mogę polecić, ze względu na duży wybór i dostępność towarów.
Odpowiedź sklepu:
Panie Krzysztofie sprawa wysyłki InPost jest bardzo prosta, dostawa "InPost Paczkomaty" to usługa gdzie klient odbiera zamówienie w Paczkomacie wybranym podczas procesu zakupowego, natomiast dostawa "Kurier InPost" to usługa, w której zamówienie jest doręczone do domu poprzez kuriera. Panie Krzysztofie sama nazwa obu usług wyraźnie wskazuje na sposób doręczenia paczki. Z tego co widzę zamówił Pan kuriera InPost, więc Pana zamówienie powinno zostać doręczone przez kuriera do Pana rąk własnych, skoro tak się nie stało i jest Pan z tego niezadowolony, to powinien Pan złożyć skargę do InPost, a nie wylewać żale na sklep. Sklep Remsport nie ma wpływu na finalne doręczenie zamówienia. Druga sprawa kwestia ceny, być może ten zmywacz rok temu był tańszy, może był w promocji, niestety nie pamiętam, kieruję się polityką dystrybutorską danej firmy w tym wypadku firmy Toko. Jeżeli Panu trudno w to uwierzyć, to proszę zobaczyć stronę sklepową dystrybutora Toko w Polsce i będzie wszystko jasne.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 16-12-2017
Bardzo fajny sklep, polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Łukasz
  • Data napisania recenzji: 15-12-2017
Szybka realizacja zamówienia, miła obsługa, profesjonalne doradztwo. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: MIROSŁAW
  • Data napisania recenzji: 15-12-2017
polecam ten sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 14-12-2017
Super obsługa ,dobre ceny ,natychmiastowa realizacja .Gorąco polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: kuba
  • Data napisania recenzji: 12-12-2017
Nie ma co się rozpisywać. Wystarczy jedno słowo: POLECAM!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Janusz
  • Data napisania recenzji: 11-12-2017
Polecam zakupy w tym sklepie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tadeusz
  • Data napisania recenzji: 10-12-2017
Towar zgodny z opisem, szybka realizacja zamówienia, wszystko OK
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 08-12-2017
wszystko ok,
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 08-12-2017
Profesjonalny sklep narciarski, gdzie można się zaopatrzyć we wszystkie akcesoria narciarskie. Takiej gamy produktów nie znajdzie się w żadnym miejscu. Obsługa szybka i fachowa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mirosław
  • Data napisania recenzji: 04-12-2017
polecam wszystko zgodne z opisem i zdięciami
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marta
  • Data napisania recenzji: 04-12-2017
Goraco polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: GRZEGORZ
  • Data napisania recenzji: 03-12-2017
Bardzo dobry kontakt i fachowe doradztwo.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Neringa
  • Data napisania recenzji: 01-12-2017
Thanks,every thing is ok,i am satisfied
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Hubert
  • Data napisania recenzji: 29-11-2017
Polecam zdecydowanie :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bartosz
  • Data napisania recenzji: 29-11-2017
Wszystko ok.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 28-11-2017
POLECAM!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 25-11-2017
Szybko i profesjonalnie, gorąco polecam !
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jarosław
  • Data napisania recenzji: 25-11-2017
Dostawa sprawnie przeprowadzona, wszystko zgodnie z zam. Jestem zadowolony :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Janusz
  • Data napisania recenzji: 23-11-2017
...jestem początkujący, ufam,że będzie dobrze....
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 23-11-2017
Wszystko ok! Sprawna, szybka transakcja. Dobry kontakt oraz doradztwo.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Informujemy, iż w celu realizacji usług dostępnych w naszym sklepie, optymalizacji jego treści, dostosowania sklepu do Państwa indywidualnych potrzeb oraz personalizacji wyświetlanych reklam w ramach zewnętrznych sieci remarketingowych korzystamy z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach końcowych użytkowników. Pliki cookies można kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dalsze korzystanie z naszego sklepu internetowego, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje stosowanie plików cookies. Więcej informacji zawartych jest w polityce prywatności sklepu.”
Nie pokazuj więcej tego komunikatu