kontakt z Remsport
Koszyk Twój koszyk jest pusty ...
Strona główna » Opinie o sklepie
Urlop 2022

Opinie o sklepie

100%Klientów poleca nasz sklep
4,9Średnia ocena, Ilość opinii 807
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 06-03-2018
Jestem bardzo zadowolona.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: MARIUSZ
  • Data napisania recenzji: 05-03-2018
Bardzo pomocny kontakt, szybka dostawa, towar zgodny z opisem. Polecam sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariusz
  • Data napisania recenzji: 05-03-2018
Poleca. Towar zgodny z opisem. Szybka realizacja.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 05-03-2018
Profesjonalna sklep. Bardzo dobry kontakt, duży asortyment narzędzi. Polecam w 100%
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Michał
  • Data napisania recenzji: 03-03-2018
błyskawiczna wysyłka
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sławomir
  • Data napisania recenzji: 03-03-2018
super polecam!!!!!!!!!!!!!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bernardyna
  • Data napisania recenzji: 27-02-2018
Dziękuję i polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 27-02-2018
Spoko. OK !
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 27-02-2018
Bardzo szybka dostawa :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 26-02-2018
pozytywny, polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 26-02-2018
Szybka dostawa zgodna z zamowieniem i swietny kontakt ze sprzedawca + profesjonalne porady. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sławomir
  • Data napisania recenzji: 26-02-2018
Szeroki zakres profesjonalnego asortymentu oraz fachowe doradztwo. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Błażej
  • Data napisania recenzji: 23-02-2018
Super zakupy
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jerzy
  • Data napisania recenzji: 23-02-2018
Polecam ten sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Zdzisław
  • Data napisania recenzji: 22-02-2018
Jak dla mnie - początkującego "młodego serwisanta" ( 52 l. :) bardzo dobry sklep , dużo informacji w obu serwisach Pana Jacka Antoniaka: w sklepie + http://www.nartyserwis.pl/ z opisami smarowania itd. Można dopieścić trochę opisy np. przy Smar serwisowy CH8X Red 180g SWIX, zakładka "sposób użycia" : fajne opisy i zdjęcia ( nie znalazłem tego u innych ) ale brakuje na końcu cyklinowania i szczotkowania końcowego. Można by też podlinkować artykuły o smarowaniu z nartyserwis.pl.
Odpowiedź sklepu:
Dziękuję Panie Zdzisławie, nad opisami jeszcze pracuję, myślę, że na następny sezon będzie już wszystko "dopieszczone" na maksa, będą nowe opisy, nowe filmiki instruktażowe z cyklu "zrób to sam" oraz informacyjne. Także zapraszam w przyszłości.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grzegorz
  • Data napisania recenzji: 21-02-2018
Produkt na stronie widnieje jako dostępny. Od sprzedawcy otrzymuje wiadomość że czeka na towar od dostawcy. Chyba jakiś błąd na stronie. Towar dostarczony w ciągu 5 dni więc zgodnie z umową. Jednak w dzisiejszych czasach 5 dni to trochę długo :(
Odpowiedź sklepu:
Panie Grzegorzu na karcie produktu obok pozycji "Dostępność" jest zawsze stosowna informacja, w Pana przypadku to żelazko francuskiej firmy VOLA było produktem na zamówienie, adnotacja "Na zamówienie - zadzwoń" z czasem wysyłki 5 dni, więc wszystko się zgadza. Niestety mam tak ogromny asortyment, że na koniec sezonu nie jestem w stanie trzymać w magazynie odpowiednią ilość, stąd wiele produktów jest na zamówienie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 20-02-2018
przydałoby sie więcej informacji jak stosować dane smary ew. odnośnik w linku do np. filmiku jak stosować dany smar
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 19-02-2018
Super sprzedawca, bardzo szybka realizacja zamówienia
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 19-02-2018
Zakupy w Remsport to czysta przyjemność. Byłem na bieżąco informowany o statusie zmówienia, a ono samo zostało zrealizowane błyskawicznie i bezproblemowo. Polecam serdecznie sklep Remsport.pl
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mirosław
  • Data napisania recenzji: 19-02-2018
Dobrze zaopatrzony sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 19-02-2018
Gotowość udzielenia fachowej porady bardzo mi się podoba. Skorzystałem i mam zamiar jeszcze skorzystać
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wojciech
  • Data napisania recenzji: 18-02-2018
Szybka bezproblemowa obsługa serdecznie polecal
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 16-02-2018
Sprawny kontakt i realizacja, można zasięgnąć rady.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Karol
  • Data napisania recenzji: 15-02-2018
Bardzo dobry kontakt, przydatne porady praktyczne przez telefon, szybka wysyłka.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Przemysław
  • Data napisania recenzji: 15-02-2018
szybko i sprawnie powiem tak jak sam sobie naostrzylem krawedzie to zrobilem skok milowy w jezdzie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Hubert
  • Data napisania recenzji: 15-02-2018
Krótki czas oczekiwania na przesyłkę, produkty w dobrym stanie i cenie, polecam ten sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Adam
  • Data napisania recenzji: 12-02-2018
sklep super,realizacja zamówienia b.szybka,ceny niepromocyjne
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ADAM
  • Data napisania recenzji: 12-02-2018
polecam...
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Zbigniew
  • Data napisania recenzji: 08-02-2018
Wszystko OK.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sebastian
  • Data napisania recenzji: 08-02-2018
Wszystko OK
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 08-02-2018
Wszystko ok!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Rafał
  • Data napisania recenzji: 08-02-2018
Wszystko OK!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Karol
  • Data napisania recenzji: 06-02-2018
Świetny kontakt z Panem Jackiem, wysyłka towaru ekspresowa. Zdecydowanie polecam zakupy w sklepie Remsport.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grzegorz
  • Data napisania recenzji: 05-02-2018
Profesjonalne doradztwo i bardzo szybka wysyłka, mimo szczytu sezonu. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mirek
  • Data napisania recenzji: 05-02-2018
Polecam solidna firma
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jacek
  • Data napisania recenzji: 04-02-2018
Bardzo dobry kontakt i fachowe doradztwo. Super szybka wysyłka. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: piotr
  • Data napisania recenzji: 02-02-2018
super sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Zbigniew
  • Data napisania recenzji: 01-02-2018
Sprawnie i OK
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jacek
  • Data napisania recenzji: 01-02-2018
Polecam. Sprawna i szybka obsługa
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,3
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Radosław
  • Data napisania recenzji: 01-02-2018
polecam w 100%
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kamil
  • Data napisania recenzji: 01-02-2018
Bardzo profesjonalna obsluga, paczka została nadana praktycznie natychmiast. Przesyłka odpowiednio zabezpieczona. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marek
  • Data napisania recenzji: 30-01-2018
Polecam super sklep, szybka wysyłka bardzo duży asortyment produktów różnych firm.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: dariusz
  • Data napisania recenzji: 29-01-2018
szybko sprawnie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jacek
  • Data napisania recenzji: 29-01-2018
Wszystko ok.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: MARTA
  • Data napisania recenzji: 26-01-2018
POLECAM,SZYBKA WYSYŁKA ,SUPER OBSŁUGA:)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tobiasz
  • Data napisania recenzji: 25-01-2018
Świetna fachowa nieoceniona pomoc Pana Jacka zarówno telefoniczna (długa rozmowa), jak i mailowa. Bardzo pomocne filmiki na stronie, pomocne rady na forach, opisy produktów, oraz przejrzysta strona www. Deska z zakupionych akcesoriów jest bardziej niż zadowolona :) Zdecydowanie polecam zarówno Pana Jacka, sklep, jak i samemu zacząć bawić się w serwisowanie własnego sprzętu! Wydana kasa szybko się zwraca zwłaszcza jak robimy więcej niż jedną deche.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marek
  • Data napisania recenzji: 25-01-2018
Wszystko ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grzegorz
  • Data napisania recenzji: 23-01-2018
Bardzo dobry sklep, polecam To były pierwsze zakupy w tym sklepie i na pewno będą kolejne.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wiesław
  • Data napisania recenzji: 23-01-2018
Polecam zakupy w tym sklepie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 22-01-2018
Wszystko ok ,czas realizacji i dostawy ok.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Informujemy, iż w celu realizacji usług dostępnych w naszym sklepie, optymalizacji jego treści, dostosowania sklepu do Państwa indywidualnych potrzeb oraz personalizacji wyświetlanych reklam w ramach zewnętrznych sieci remarketingowych korzystamy z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach końcowych użytkowników. Pliki cookies można kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dalsze korzystanie z naszego sklepu internetowego, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje stosowanie plików cookies. Więcej informacji zawartych jest w polityce prywatności sklepu.”
Nie pokazuj więcej tego komunikatu